relax thaimassage göteborg thaimassage

Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage. Kollade upp adressen på ett ställe jag hittade på TMG som verkade. Erbjudande och presenttips». Köp flera behandlingar på en gång - Klippkort erbjuds till rabatterat pris! Hos oss kan du också köpa Thailändska massageoljor . Relax Thaimassage ligger i centrum med goda förbindelser och parkeringsplatser. Norra Gubberogatan 30 Göteborg.

Videos

Relaxing Thai Massage (Front Side) With Vedic Spa Mantra Erbjudande och presenttips». Köp flera behandlingar på en gång - Klippkort erbjuds till rabatterat pris! Hos oss kan du också köpa Thailändska massageoljor . 1 recension av Relax Thaimassage "Äntligen ett äkta thaimassageställe! Man möts av thailändskt silke överallt, kungen och drottningen (thailändska) på en tavla. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla.

Relax thaimassage göteborg thaimassage -

Jag räknade ut att det blivit över 60 besök. Tänkte ändra på detta. Väljer Thaimassage, går in o klär av mig allt utan kallingarna. Kollade upp adressen på ett ställe jag hittade på TMG som verkade lovande. Denna gång fanns tankarna på en salong som jag många gånger passerat, men aldrig besökt. relax thaimassage göteborg thaimassage